Showing all 8 results

QDP95RN pikavaihtojalusta

195,00

QDP95RN-pikavaihtojalusta on uusin MIL-STD-1913 standardin mukaan valmistettuun Picatinny-kiskoon NATO-standardin mukaan kiinnittyvä jalustamalli. Jalustassa on 3 kpl rekyylipalkkeja, joiden avulla jalusta kestää voimakkaimpien kivääriaseiden olkapäähän kohdistuvan liike-energian eli ”potkun”. Jo jalustan suunnitteluvaiheessa on huomioitu yhä painavampien tähtäinkiikareiden ja voimakkaampien patruunoiden jalustalle asettamat lujuusvaatimukset.

Jalusta ja sen osat on valmistettu parhaasta seosalumiinista Al 7075, jonka lujuusominaisuuksia usein verrataan laadukkaisiin teräksiin. Jalustan ja kiinnitysrenkaiden jälkikäsittely on anodisointi mustaksi, mikä antaa kovan ja hankauskulutusta kestävän pinnan. Jalustan pituus on 105 mm. Paino täydellisenä 164 g.

QDP95R pikavaihtojalusta

175,00

QDP95R-pikavaihtojalusta on suunniteltu kiinnitettäväksi standardin MIL-STD-1913 mukaan valmistettuun Picatinny – kiskoon ja kiinnittymään siihen NATO-standardin mukaan. Jalusta ja sen osat on valmistettu parhaasta seosalumiinista Al 7075, jonka lujuusominaisuuksia usein verrataan laadukkaisiin teräksiin. Jalustan ja kiinnitysrenkaiden jälkikäsittely on anodisointi mustaksi, mikä antaa kovan ja hankauskulutusta kestävän pinnan. Jalustan pituus on 95 mm. Paino täydellisenä 169 g.

QDP45R pikavaihtojalusta

175,00

QDP45R-pikavaihtojalusta on suunniteltu kiinnitettäväksi MIL-STD-1913 standardin mukaan valmistetuille Picatinny-kiskolla varustetuille, suurikaliiperisille ja tehokkaille kivääriaseille, kuten Tikka T3x uutuuskiväärille, ja painaville tähtäinkiikareille, kuten Swarovski ds 5-25×52 P, jonka paino ilman jalustaa on 1060 g.

Jalusta ja sen osat on valmistettu parhaasta AL-7075 seosalumiinista, jonka lujuusominaisuuksia on usein verrattu laadukkaisiin teräksiin. Tämä raaka-aine mahdollistaa jalustan muotoilun kevyemmäksi käyttölujuuden siitä kuitenkaan kärsimättä. Musta anodisointi tuo jalustaan ja kiinnitysrenkaisiin kovan ja hankauskulutusta kestävän pinnan.

Tämä malli on purettava, ja kiinnitysrenkaiden vaihto käy helposti.

QDP35R pikavaihtojalusta

175,00

QDP35R-pikavaihtojalusta on suunniteltu kiinnitettäväksi MIL-STD-1913 standardin mukaan valmistetuille Picatinny-kiskolla varustetuille, suurikaliiperisille ja tehokkaille kivääriaseille, kuten Tikka T3x uutuuskiväärille, ja painaville tähtäinkiikareille kuten Swarovski dS 5-25×52 P, jonka paino ilman jalustaa on 1060 g.

Jalusta ja sen osat on valmistettu parhaasta AL-7075 seosalumiinista, jonka lujuusominaisuuksia on usein verrattu laadukkaisiin teräksiin. Tämä raaka-aine mahdollistaa jalustan muotoilun kevyemmäksi käyttölujuuden siitä kuitenkaan kärsimättä. Musta anodisointi tuo jalustaan ja kiinnitysrenkaisiin kovan ja hankauskulutusta kestävän pinnan.

Tämä malli ei ole purettava, eli kiinnitysrenkaiden vaihto ei ole mahdollista.

QDT17 R/L pikavaihtojalusta

175,00

QDT17 R/L-pikavaihtojalusta on tarkoitettu Tikka T3 kivääriaseille, joissa on lisävarusteiden kiinnitykseen tarkoitettu 17 mm:n suora kisko. R/L- mallin jalusta sopii sekä vasen- että oikeakätiseen lukonkehykseen. Tämä jalusta on myös yhteensopiva Lynx-kiväärien lukonkehykseen, jossa rekyylitopparin lovi on lukonkehyksen takapäässä. Jälleenmyyjän ei enää tarvitse erikseen varastoida vasen- ja oikeakätistä pikavaihtojalustaa Tikka T3- ja Lynx-kivääreihin.

Kaikki pikavaihtojalustojen rungot ovat koneistettu alusta loppuun yhdellä kiinnityksellä. Tällä taataan kiinnityksen toistuvuustarkkuus irrotuksen ja jalustan uudelleenkiinnityksen jälkeen.

Jalustojen sormiruuvien kiristykseen ei pidä käyttää työkalua. Pelkkä sormivoima riittää. Käytä jalustojen ruuvien voiteluun valumatonta rasvaa.

Tapahtuneen tuotekehityksen vuoksi tämä jalusta korvaa Tikka T3 mallin pikavaihtojalustan.

QDTikka T3 pikavaihtojalusta

120,00

QDTikka T3 pikavaihtojalusta on Tikka T3 kiväärille tarkoitettu alkuperäinen pikavaihtojalusta. Se on lähes samanlainen kuin CZ550 mutta rekyylivastin ja jalustan leveys on erilainen. h=15mm, Amax=103mm, Amin=57mm, paino n 180g. Toimitukseen kuuluu 2 kiinnitysrengasta, vararuuvit ja 3mm kuusiokoloavain. Tapahtuneen tuotekehityksen takia tämän jalustan korvaa uusi QDT17 R/L pikavaihtojalusta

QDTikka M65 pikavaihtojalusta

120,00

QDTikka M65 pikavaihtojalusta on yhteensopiva Tikka M65 mallien oikeakätisten lukonkehysten kanssa.

Hylsyaukon pituus ha = 89mm, h=15mm, Amax=87mm, Amin=69mm, paino n. 180g. Tarkista kumpi näistä (M55 vai M65) käy sinun Tikka-kivääriisi! Toimitukseen kuuluu 2 kiinnitysrengasta, vararuuvit ja 3mm kuusiokoloavain.

QDTikka M55 pikavaihtojalusta

120,00

QDTikka M55 pikavaihtojalusta on yhteensopiva Tikka M55 mallien oikeakätisten lukonkehysten kanssa.

Hylsyaukon pituus ha = 73mm, h=15, Amax=71mm, Amin=53mm ja paino n. 180g. Tarkista kumpi näistä (M55 vai M65) käy sinun Tikka-kivääriisi! Toimitukseen kuuluu 2 kiinnitysrengasta, vararuuvit ja 3mm kuusiokoloavain.

Paino n. 180 g.